×

Ακολούθησε όλη την δράση του Reworks σε Instagram, Facebook και Twitter

Category
Reworks Festival

Το Reworks Festival θα προσφέρει περιεκτική κάλυψη όλων όσων συμβαίνουν κατα τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του φεστιβάλ μέσω των κοινωνικών δικτύων, με φωτογραφίες και βίντεο και συνεχή πληροφόρηση.

Ακολούθησε μας σε FacebookInstagram και Twitter για να μάθεις οτιδήποτε συμβαίνει οποιαδήποτε στιγμή στο φεστιβάλ, όπου κι αν βρίσκεσαι.

 

Facebook

Η σελίδα του Reworks Festival στο Facebook είναι το περιοδικό του φεστιβάλ, με συνεχή ροή φωτογραφιών από όλα τα stage και βίντεο με όλη την δράση επάνω στη σκηνή. Επιπλέον, μια επιλογή από τις εμφανίσεις του φεστιβάλ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Facebook Live.

 

Instagram

Οι καλύτερες φωτογραφίες από τις εμφανίσεις των καλλιτεχνών, συνεχής ενημέρωση από κάθε stage και βίντεο. Ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του Reworks και ανέβασε τις φωτογραφίες σου χρησιμοποιώντας τα hashtags #reworks2018 και #reworksfestival.

Επίσης, η ομάδα του Reworks θα δημοσιεύει συνεχώς Instagram Stories δίνοντας μια οπτική μέσα από τον πυρήνα του φεστιβάλ. Μην ξεχάσετε να μας κάνετε tag στα δικά σας!

 

Twitter

Ακολουθήστε μας στο @reworksfestival για τις νεότερες ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν το φεστιβάλ. Θα twittάρουμε συνεχώς μέσα από τα stages του Reworks.

Χρησιμοποιήστε τα εξής hashtags για να επικοινωνήσετε μαζί μας:

#reworks2018
#reworksfestival
#reworksthessaloniki