×

Ο Matthew Herbert, μια από τις μεγαλυτερες ιδιοφυΐες της μουσικής έρχεται στο Reworks 2018

Category
Reworks Festival

To Reworks με υπερηφάνεια παρουσιάζει στην 14η έκδοσή του τον Matthew Herbert, έναν πρωτοπόρο, πολύπλευρο και εξαιρετικά παραγωγικό καλλιτέχνη.

Ακούραστος καινοτόμος, μάγος του sampling, εκπαιδευμένος πιανίστας, παραγωγός και συγγραφέας, ο Matthew Herbert είναι από τους πιο ευπροσάρμοστους και γόνιμους καλλιτέχνες της εποχής μας. Γράφοντας μουσική με διαφορετικά ονόματα βρίσκεται πίσω από 26 άλμπουμ, δεκάδες singles και συνεργασίες με ονόματα όπως Serge Gainsbourg, Quincy Jones, R.E.M, Bjork, Roisin Murphy, Moloko, Roy Ayers κ.α

Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων έργων που εκτείνεται από πολυάριθμα άλμπουμ μέχρι μουσική για ταινίες, θέατρο, τηλεόραση και ραδιόφωνο. Σχημάτισε με την αισθητική του την βρετανική προσέγγιση γύρω από τον Μινιμαλισμό σχεδιάζοντας παράλληλα την σύνδεση της με την House. Άλλοτε ως DJ, άλλοτε με μεγάλες ορχήστρες – συμπεριλαμβανομένης της μπάντας του που αποτελείται από 18 όργανα – ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από την Όπερα του Σίδνεϊ μέχρι το Hollywood Bowl.

Μετά από δυο επιτυχημένα άλμπουμ με την μπάντα του, ο Herbert, αυτό το διάστημα ασχολείται με το επόμενο που αποτελεί απάντηση στη Βρετανική κυβέρνηση και το Brexit. Ένα πρότζεκτ δυο ετών, μια αποθέωση για την καλλιτεχνική και μουσική συνέργεια αλλά και κοινωνίες εκτός συνόρων. Το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει το 2019, ακριβώς την στιγμή που η Μ. Βρετανία θα αποχαιρετήσει την ΕΕ και θα περιλαμβάνει ήχους που οποιοσδήποτε μπορεί να ανεβάσει διαδικτυακά μέσω της ειδικής εφαρμογής Brexit Sound Swap. Σκοπός είναι να ακούγεται ταυτόχρονα η ηχητική συνεισφορά έως και 1000 ανθρώπων.

Ο Herbert φτιάχνει μουσική από αντικείμενα, όργανα, custom made hardware, ακόμη και φαγητό. Το άλμπουμ του Bodily Functions συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των καλύτερων και πιο σημαντικών άλμπουμ της ιστορίας της ηλεκτρονικής μουσικής.

Μια από τις σημαντικότερες ιδιοφυΐες των τελευταίων δεκαετιών προστίθεται στο line up του Reworks 2018.

Η προπώληση εισιτηρίων συνεχίζεται. Εξασφάλισε σήμερα το εισιτήριο σου, πατώντας εδώ.