×

Το Reworks προσθέτει 13 ακόμη ονόματα στο line up του 2018

Category
Reworks Agora
Reworks Festival
Μη κατηγοριοποιημένο

Έχοντας ήδη ανακοινώσει τους Nina Kraviz, Richie Hawtin, Maceo PlexDaphni, KiNK, Agoria, Kiasmos DJ, Mano Le Tough και Michael Mayer μεταξύ άλλων, το Reworks συνθέτει ένα πρόγραμμα με παγκόσμια προσέγγιση στον ήχο προσκαλώντας σημαντικούς καλλιτέχνες. Άλλοτε καλλιτέχνες που έχουν έχουν επηρεάσει όσο λίγοι την πορεία της μουσικής, βραβευμένους του σήμερα αλλά και ανερχόμενους και πολλά υποσχόμενους του αύριο.

Το φεστιβάλ βρίσκεται στην ευχάριστη  θέση να προσθέτει στο line up του Σεπτεμβρίου, τους Laurent Garnier, Recondite, François Kevorkian, Danny Krivit & Joe Clausell as Body & Soul, Rival Consoles, GrandbrothersTijana T, Alinka, Pollux Rose και Blond:ish, στο πρόγραμμα του.

Η νέα ελληνική μουσική σκηνή κάνει και φέτος αισθητή την παρουσία της στο line up του Reworks με τους Pollux Rose, Senka και Andreas Athineos να προστίθενται στους ήδη ανακοινωμένους, Future Of Matter, Sworr, Tendts, Ison, Territroy και ArKI. Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.

• Ο Laurent Garnier είναι ο άνθρωπος που κάνει τον πλανήτη να χορεύει εδώ και 30 χρόνια. Ένας από τους πιο πρωτοποριακούς ανθρώπους της σύγχρονης μουσικής σκηνής επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη σχεδόν 15 χρόνια μετά. Δεν χωρά αμφιβολία ότι η πολυαναμενόμενη εμφάνισή του στο Reworks 2018 είναι μεγάλη τιμή και σημείο αναφοράς για την ιστορία του φεστιβάλ.

• Έχοντας κυκλοφορήσει ένα νέο άλμπουμ κι ένα EP 6 κομματιών στην Afterlife, στο πρώτο μισό του 2018, ο Recondite επιστρέφει στο Reworks μετά την εκθαμβωτική περυσινή του εμφάνιση που συζητήθηκε. Ο παραγωγός με βάση το Βερολίνο τελειοποιεί συνεχώς το διαλογιστικό είδος techno που καλλιεργεί και καταφέρνει να δημιουργεί συνθέσεις που είναι ικανές όχι μόνο να κινήσουν το σώμα αλλά και να συγκινήσουν την καρδιά.

• Ο Rival Consoles, γνωστός για την ικανότητά του στο να μεταμορφώνει τα συνθεσάιζερ κάνοντας τα να ακούγονται ανθρώπινα και ατμοσφαιρικά, αναμένεται να δώσει ένα ειδικό οπτικοακουστικό show, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας το δικό του μουσικό σύμπαν, μια πραγματική εξερεύνηση με ηλεκτρονικές ατμόσφαιρες και ρυθμικά κύματα.

• Ένα από τα πιο ταλαντούχα σύνολα στο χώρο της σύγχρονης κλασσικής μουσικής οι Grandbrothers θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά παγκοσμίως την πολυαγαπημένη τους μουσική τους με ένα Ορχηστρικό σύνολο 18 οργάνων ειδικά για το Reworks και θα την αποδώσουν σε συνεργασία με την Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια του Reworks Agora.

• To Reworks υποδέχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη το εμβληματικό Body&Soul, παρουσιάζοντας μαζί τους τρεις θρύλους της Νεοϋορκέζικης House, François Kevorkian, Danny Krivit και Joe Clausell.

 

• Φέτος, υποδεχόμαστε μια σημαντική τριάδα γυναικών οι οποίες είναι πιο επίκαιρες από ποτέ. Blond:ish, Tijana T και Alinka, έχουν καταφέρει να βρίσκονται στο επίκεντρο της μουσικής σκηνής παγκοσμίως.

Η προπώληση συνεχίζεται με τα εισιτήρια 3ημέρου – διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό – και 2ημέρου , ενώ σύντομα θα δοθούν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια ημέρας.

Περισσότερα ονόματα θα ανακοινωθούν σύντομα.