×

Το Reworks στα καλύτερα φεστιβάλ του κόσμου

Category
Reworks Festival
To Beehype, δημοσίευσε τα αγαπημένα του φεστιβάλ από όλο τον κόσμο, τα οποία αναμένεται να ξεχωρίσουν μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο για τη μουσική τους πληρότητα και ποιότητα, αλλά και για τα χιλιάδες επισκεπτών που αναμένεται να συγκεντρώσουν. Ανάμεσα τους και το Reworks.
Συγκεκριμένα το Beehype αναφέρει:

“Μετά από ένα έντονο brainstorming των συνεργατών του beehype σε όλο τον κόσμο, επιλέξαμε μερικά από τα καλύτερα φεστιβάλ που γνωρίζουμε ότι γίνονται στο τρίτο τρίμηνο της χρονιάς (Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριος).
 

Θα βρείτε διοργανώσεις όλων των ειδών και μεγεθών, αλλά όπως πάντα – αυτό που εκτιμούμε είναι η προσοχή που δίνουν σε τοπικά/εγχώρια τα ταλέντα που παραμένουν έξω από το παγκόσμιο προσκήνιο. […]

Με πάνω από 900 καλλιτέχνες που έχουν εμφανιστεί στο φεστιβάλ μέχρι σήμερα, το Reworks Festival είναι το μεγαλύτερο και πιο ενδιαφέρων μουσικό φεστιβάλ της Βόρειας Ελλάδας από το 2005.

Συνδυάζει σύγχρονη κουλτούρα και προοδευτική σκέψη σε ένα αστικό περιβάλλον, παρουσιάζοντας ένα ευρύ φάσμα από – κυρίως – ηλεκτρονική μουσική. Από την house και techno μέχρι το freestyle, νεοκλασσική και jazz μέχρι disco, οι φετινοί καλλιτέχνες θα εμφανιστούν σε 3 outdoor και 9 indoor stages.”