×

Το Reworks Festival 2017 παρουσιάζει το Resound/Echos of Thessaloniki

Category
Reworks Festival

Ποιά ιστορία λένε οι ήχοι μιας πόλης για την ίδια την πόλη; Πόσο οι κάτοικοί της έχουν συνδέσει τη Θεσσαλονίκη με συγκεκριμένους φυσικούς ήχους; Αν η Θεσσαλονίκη είχε soundtrack πώς θα ήταν αυτό;

Το Reworks Festival παρουσιάζει το Resound/Echos of Thessaloniki, ένα νέο φιλόδοξο project το οποίο πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Οργανισμό Τουρισμού Θεσσαλονίκης. Στόχος του η δημιουργία ενός soundtrack για την πόλη βασισμένο σε φυσικούς ήχους που διέπουν τα σημεία της. To Reworks  προσκαλεί με ένα ανοικτό κάλεσμα προς μουσικούς και μουσικούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε ένα μουσικό διάλογο.

Ο τρόπος; Το Resound/Echos of Thessaloniki.

O Λευκός Πύργος, η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης, τα Κάστρα, το Καπάνι, η Στοά Μοδιάνο είναι μερικά από τα σημεία τα οποία προσφέρουν την πρώτη μουσική ύλη στο Resound/Echos of Thessaloniki. Φυσικοί ήχοι των σημείων έχουν ηχογραφηθεί από τους Tends, μεταφέροντας την ατμόσφαιρα τους, και είναι διαθέσιμοι μέσω συνδέσμου. Με την δημιουργική επιμέλεια των καλλιτεχνών Cayetano, Larry Gus, Tendts, And.id και Ison, καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό θα επανα-δημιουργήσουν τον ήχο της Θεσσαλονίκης.

Συμμετείχε και εσύ!

Κατέβασε εδώ τα αρχεία και δημιούργησε την δική σου πρόταση, δημιουργία ή remix. Στείλε στο info@reworks.gr με Θέμα “Resound/Echos of Thessaloniki”, το όνομα σου (ή ψευδώνυμο) και ένα link για να κατεβάσουμε το κομμάτι σου το οποίο έπειτα θα αναρτηθεί στην σελίδα του project στο Soundcloud / Mixcloud.

O δημιουργός της καλύτερης σύνθεσης που θα επιλεχθεί από την κριτική επιτροπή θα έχει την μοναδική ευκαιρία να εμφανιστεί στο Reworks 2017 και να συμμετέχει ως κριτής στην επόμενη έκδοση του project.

Η ημερομηνία λήξης των συμμετοχών ορίζεται η 27η Aυγούστου 2017.

 

Περισσότερες πληροφορίες: www.reworks.gr