×

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για τη φετινή διοργάνωση

Category
Μη κατηγοριοποιημένο

Το reworks θα πραγματοποιήσει την φετινή του διοργάνωση με μια ειδική έκδοση λόγω του κορονοϊού. Η διοργάνωση θα είναι διαφορετική σε σχέση με το reworks που γνωρίζουμε. Η κύρια διαφορά του είναι ότι δεν θα περιλαμβάνει περισσότερα από 1 stage. Οι δράσεις του φεστιβάλ θα είναι κεντρικές σε μια σκηνή, με κεντρικές μουσικές δράσεις και συναυλίες. 

Το reworks θα ακολουθήσει όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και κανονισμούς που διέπουν τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στη χώρα μας, ακολουθώντας τις ανακοινώσεις και τα ΦΕΚ τα οποία αναρτώνται από τις υπεύθυνες αρχές. Τυχόν διαφοροποιήσεις από ότι αρχικά ανακοινώνεται είναι δυνατόν να συμβούν μιας και οι αρχές μεταβάλλουν τους κανονισμούς τους ανά περιόδους. Σαν διοργάνωση είμαστε υποχρεωμένοι να πειθαρχούμε και να ακολουθούμε πιστά τις προδιαγραφές και κανονισμούς που κάθε φορά θα τίθενται από εκείνες. 

Οι μουσικές δράσεις της Παρασεκυής 24/9 λαμβάνουν χώρα με βάση τους κανονισμούς που διέπουν τους χώρους εστίασης στην Ελλάδα. Η συνολική λειτουργία, είσοδος και εξυπηρέτηση του κοινού, είναι αναφάιρετο δικαίωμα των χώρων παρουσίασης και το reworks δεν έχει καμιά εμπλοκή σε αυτό.

Προσπαθώντας να απαντήσουμε σε μερικά ερωτήματα, έχουμε καταρτίσει το παρακάτω Q&A 

Πώς θα είναι φέτος το reworks;

To reworks φέτος θα λάβει χώρα σε ανοικτούς χώρους, με κεντρικές μουσικές δράσεις ή συναυλίες. Ηδη έχει ανακοινωθεί η μουσική δράση της πρώτης και της τρίτης ημέρας του φεστιβάλ για την Πέμπτη 23 και το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.

Πότε θα ανακοινωθούν οι υπόλοιπες ημέρες και δράσεις;

Oι δράσεις και όλες οι λεπτομέρειες θα ανακοινώνονται τμηματικά ανά ημέρα μέσα στο επόμενο διάστημα. 

Θα έχει περισσότερες από 1 σκηνές; 

Οχι, οι  δράσεις του reworks ανά ημέρα θα είναι σε μια σκηνή, με κεντρικές μουσικές δράσεις και συναυλίες. Eκτός της μίας ημέρας που θα είναι μια γιορτή στην πόλη σε συνεργασία με διάφορους πολιτιστικούς χώρους και καταστήματα εστίασης στην πόλη. 

Πρέπει να είμαι εμβολιασμένος για να έρθω;

Mε το υπάρχον ΦΕΚ αρ. Β3899-202 το οποίο εκδόθηκε στις 21 Αυγούστου.  η πρόσβαση σε ανοιχτούς χώρους δεν απαιτεί την προσκόμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή αρνητικού τεστ. Ωστόσο δύναται αυτό το ΦΕΚ να αλλάξει κάποια στιγμή από τις υπεύθυνες κρατικές αρχές. Σε αυτή την περίπτωση το reworks δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν αλλαγές που αφορούν την είσοδο-πρόσβαση στον χώρο. 

Το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με καθήμενους;

Ναι, όπως ορίζουν οι ισχύουσες οδηγίες, προδιαγραφές και κανονισμοί από τις αρχές για όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς χώρους στην Ελλάδα. 

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας; 

Με βάση το ισχύον πλαίσιο γύρω από τις πολιτιστικές εκδηλώσεις η χρήση μάσκας κατά την πρόσβαση, έξοδο και διάρκεια της δράσης είναι υποχρεωτική. 

Υπάρχει πρόσβαση για ΑΜΕΑ;

Ναι

Θα υπάρχουν φυσικά εισιτήρια; / Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνει μόνο online; 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς οι αρχές απαγορεύουν την πώληση φυσικών εισιτηρίων. Ετσι για φέτος όλες οι πωλήσεις εισιτηρίων, θα λάβουν χώρα αποκλειστικά online από την Ticketmaster και από το δίκτυο καταστημάτων Public σε όλη την Ελλάδα. 

Μπορώ να αγοράσω εισιτήριο με Freedom Pass;

Ναι, μπορείς να προμηθευτείς το εισιτήριο σου με Freedom Pass μέσω της Ticketmaster, του παρόχου που χειρίζεται όλα τα εισιτήρια του reworks. 

Έχω αγοράσει all day pass 2020. Μπορώ να το χρησιμοποιήσω στη φετινή διοργάνωση ή το 2022;

Ναι, εφόσον δεν είχες ζητήσει και λάβει επιστροφή χρημάτων το 2020, το εισιτήριο σου ισχύει κανονικά για την διοργάνωση του 2021 ή αν θέλεις μπορείς να το μεταφέρεις στο επόμενο reworks το 2022. Στέλνεις απλά ένα email ενημέρωσης στο info@reworks.gr μέχρι την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 στις 12 το μεσημέρι όπου μας ενημερώνεις για την προτίμηση σου.

Σε περίπτωση μη αποστολής, το εισιτήριο σου αυτόματα ισχύει για την φετινή διοργάνωση.