×

Γίνε μέρος του επόμενου βίντεο για το reworks connekt

Category
reworks connekt

Μέσα στο 2020, διαμέσου των Reworks Festival & Reworks Agora παρουσίασαμε την πρώτη υβριδική διοργάνωση ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην Θεσσαλονίκη και πιθανά και στην Ελλάδα, το reworks connekt. Περισσότεροι από 2 εκ θεατές από 52 χώρες παρακολούθησαν το περιεχόμενο του reworks connekt μέχρι σήμερα από όλες τις πλατφόρμες προβολής του. To 2021 πηγαίνουμε στο επόμενο βήμα το οποίο δεν είναι άλλο από το πρώτο υβριδικό event παρουσία κοινού.
Την Πέμπτη 24 Ιουνίου το reworks σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών Δήμου Λαρισαίων και με την υποστήριξη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Λάρισας, θα παρουσιάσει στο Β’ Αρχαίο Θέατρο της Λάρισας τον Sailor & I στα πλαίσια του reworks connekt, σε μια μουσική δράση παρουσία κοινού. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα σύμφωνα με όλες τις προδιαγραφές και κανονισμούς για την πρόληψη του ιου covid-19. Η είσοδος είναι δωρεάν με ειδική πρόσκληση. Σε αυτά τα πλαίσια κληρώνουμε 5 διπλές προσκλήσεις για εσάς που θέλετε να είστε μέρος του reworks connekt την Πέμπτη 24 Ιουνίου.
Πώς μπορείς να βρεθείς εκεί;

Πέντε τυχεροί θα κερδίσουν από μια ΔΙΠΛΗ πρόσκληση για το show του Sailor & I στο Β’ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας την Πέμπτη 24 Ιουνίου.

Μπες τώρα στο προφίλ του reworks στο Instagram για να μάθεις πως μπορείς να κάνεις δική σου μια από τις περιορισμένες διπλές προσκλήσεις.