×

Γίνε μέλος της ομάδας του reworks agora

Category
Μη κατηγοριοποιημένο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ REWORKS AGORA

Το reworks agora είναι το διαθεματικό φόρουμ σύγχρονης καινοτομίας και ιδεών του αύριο του reworks festival με διεθνή χαρακτήρα και απήχηση. Αποτελεί τον πυρήνα σκέψης και αξιών του reworks με ομιλητές, επιστήμονες, ανθρώπους της ατομικής και συλλογικής πρωτοβουλίας και ειδικούς από ένα ευρύ φάσμα που εκτείνεται από τον χώρο της μουσικής και του πολιτισμού μέχρι την τεχνολογία, τον ακτιβισμό, την δημιουργική οικονομία και την σύγχρονη κοινωνία – δημοκρατία του μέλλοντος. Πάνελ συζητήσεων, masterclass, workshops, δημιουργικά installations και μουσικά performances αποτελούν τον βασικό κορμό της ημέρας του reworks agora, με κοινό παρονομαστή την άμεση συμμετοχή και διάδραση με τους θεατές και συμμετέχοντες. Είναι μια ημέρα όπου προάγεται η συλλογική σκέψη, η ανταλλαγή απόψεων και η ανακάλυψη νέων πρακτικών που βελτιώνουν την καθημερινότητα μας όχι μόνο σε ατομικό αλλά πρωτίστως σε ένα συλλογικό και κοινωνικό επίπεδο.

 

JOB DESCRIPTION

To reworks agora επιδιώκει να εμπλουτίσει την ομάδα του αναζητώντας την προσωπικότητα που θα συμμετέχει στην δημιουργία και ανάπτυξη καθώς και την παραγωγή των θεματικών παρουσίασης του συνεδρίου. Σε συνεργασία με την ομάδα επικοινωνίας του reworks θα συνεργάζεται στην δημιουργία περιεχομένου για την ιστοσελίδα καθώς και τα social media του reworks & reworks agora αντίστοιχα που θα αφορούν τις δράσεις του συνεδρίου. Θα έχει στρατηγικό ρόλο στην κατεύθυνση και τα επιμέρους θέματα συζητήσεως και παρουσίασης-διοργάνωσης του συνεδρίου υπό την επίβλεψη του Διευθυντή του φεστιβάλ. Τέλος θα εργαστεί στην διαμόρφωση και σχεδιασμό περιεχομένου για το Eυρωπαικό πρότζεκτ we are europe καθώς και πιθανές συνεργασίες και επιμέλειες του reworks agora σε αντίστοιχα συνέδρια του εξωτερικού.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ

Δημιουργία κεντρικής κατεύθυνσης και επιμέρους θεματολογίας συζητήσεων, masterclass & workshops.  

Συνεργασία με την media team του reworks για την δημιουργία περιεχομένου για τα social media του συνεδρίου. 
Επικοινωνία και δημιουργία περιεχομένου του reworks agora για το Ευρωπαικό πρότζεκτ We are Europe. 
Δημιουργία περιεχομένου σε πιθανές συνεργασίες του reworks agora με συνέδρια του εξωτερικού και της χώρας. 
 
ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΠΡΟΦΙΛ

– Ένα ή δύο χρόνια εμπειρίας σε παρόμοιο ρόλο . Εναλλακτικά εμπειρία στον χωρό της διοργάνωσης event & συνεδρίων.
– Άπταιστα Αγγλικά. Η γνώση ακόμα μιας γλώσσας θα θεωρηθεί επιπλέον προσόν (Γερμανικά, Ισπανικά κτλ)
– Οργανωτικές ικανότητες και όραμα, καλή επικοινωνία
– Ενδιαφέρον και επάρκεια σε θέματα που αφορούν το αύριο σε θέματα περιβάλλοντος, πολιτισμού, σύγχρονης αστικής κουλτούρας, ακτιβισμού και συλλογικότητας και τεχνολογίας.
– Περιέργεια για αναζήτηση νέων ιδεών και πρακτικών που αφορούν τα παραπάνω κεντρικά θέματα
– Ενδιαφέρον στους τομείς του σύγχρονου πολιτισμού & κοινωνίας
– Καλές διαπροσωπικές δεξιότητες και ικανότητα επικοινωνίας με μια ποικιλία ενδιαφερομένων ανθρώπων στους κλάδους του πολιτισμού και των τεχνών, της τεχνολογίας, του ακτιβισμού και της σύγχρονης κουλτούρας γενικότερα.
– Δεξιότητες σχεδιασμού και οργάνωσης. Ικανότητα πολλαπλών εργασιών, προτεραιότητα, τήρηση προθεσμιών και αντίδραση σε επείγουσες ανάγκες και καταστάσεις.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΗΣ

Part-time
Χώρος εργασίας / τηλεργασία

Ημερομηνία έναρξης: 15.04.2021

Πώς να κάνετε αίτηση: Στείλτε μας το βιογραφικό σας μαζί με ένα μικρό κείμενου μιας παραγράφου στην οποία μας περιγράφετε τους λόγους για τους οποίους πιστεύετε ότι μπορείτε να είστε μέλος της οικογένειας του reworks στο info@reworks.gr