×

Το Reworks Agora είναι ένα μονοήμερο διαθεματικό και πολυδύναμο forum το οποίο παρουσίαζει κεντρικούς ομιλητές, συζητήσεις, μουσικά performances και προβολές από κορυφαίους ειδικούς και πρωτοπόρους της δημιουργικής οικονομίας, του πολιτισμού, της τεχνολογίας και της σύγχρονης σκέψης.

Αγορά στην Αρχαία Ελλάδα ήταν ο χώρος συνάθροισης, το μέρος όπου οι ελεύθεροι πολίτες συζητούσαν και έβρισκαν λύσεις σε σημαντικά ζητήματα και αυτός ακριβώς ειναι ο στοχος του Reworks Agora σήμερα. Να αποτελεί το μέρος όπου με εμπροστοβαρή σκέψη θα προσεγγίζει το μελλοντικό όραμα για τη δημιουργικότητα και στο οποίο το κοινό θα ανακαλύπτει αναδυόμενα θέματα, πρωτοβουλίες και καλλιτέχνες που θα εμπνέουν και θα προκαλούν το διάλογο και τις εξελίξεις για την μελλοντική ανάπτυξη του πολιτισμού του αύριο, έχοντας μια σύγχρονη ματιά και ορίζοντα.

Στις 15 Σεπτεμβρίου 2019, το Reworks Agora θα φιλοξενήσει καλεσμένους ομιλητές απο την Ελλάδα και το εξωτερικό για να παρουσιάσουν πρωτοβουλίες και προτζεκτ πάνω στην μουσική και τον πολιτισμό, την τεχνολογία, την ψηφιακή κουλτούρα και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα που διαμορφώνουν το μέλλον του πολιτιστικού οικοσυστήματος. Η διοργάνωση εντάσσεται στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα, We are Europe, και θα συμπαρουσιάσει σε συνεργασία με τα διεθνώς καταξιωμένα φόρουμ, European Lab (Λυών, Γαλίλα), και Unsound Festival (Κρακοβία, Πολωνία) ειδικά σχεδιασμένα για τη διοργάνωση προγράμματα.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του Reworks Agora 2019.