×

Practical Info

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο

Νο 01X

Περισσότερες πληροφορίες στο oasth.gr

Πώς θα φτάσετε στους χώρους

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Διεύθυνση: 25 Μαρτίου και Παραλία

Με λεωφορείο: oasth.gr

Λεωφορειακές γραμμές no: 5, 6, 8, 33, 78

Στάση λεωφορείου: 25ης Μαρτίου

Met Hotel

Διέυθυνση26ης Οκτωβρίου 46

Με Λεωφορείο:

http://oasth.gr

Αριθμός γραμμής λεωφορείου: 31 & 40

Στάση λεωφορείου: Μέγαρα

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η καλύτερη τοποθεσία για τη διαμονή σας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ είναι στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν πολλές επιλογές και είστε κοντά στους κύριους χώρους του φεστιβάλ με λεωφορείο ή ταξί.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας, με μακρόχρονη ιστορία που ξεκινάει από το 315 π.Χ. Πρόκειται για μια ζωντανή παραθαλάσσια πόλη, γεμάτη από ρωμαϊκά, βυζαντινά και οθωμανικά κατάλοιπα καθώς και πιο πρόσφατα μεταβιομηχανικά κτίρια. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους μήνες για την πόλη, με υψηλές θερμοκρασίες και πολλά events, όπως η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης τηs Θεσσαλονίκης και η Διεθνής Έκθεση.

Το REWORKS αποτελεί την ιδανική αφορμή για να ανακαλύψετε κάθε πλευρά της Θεσσαλονίκης, από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης μέχρι το πολυσύχναστο και ζωντανό κέντρο της και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για διακοπές, με τη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Άγιο Όρος, τον Όλυμπο και άλλες ενδιαφέρουσες τοποθεσίες σε κοντινή απόσταση.

Venues

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Σημείο αφετηρίας αποτελεί το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, όπου θα φιλοξενηθεί για 4η συνεχόμενη χρονιά το Reworks Agora την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου. Το φόρουμ ιδεών και σκέψεων του Reworks, σκοπεύει και φέτος να παρουσιάσει τις πιο καινοτόμες εξελίξεις στη μουσική βιομηχανία, την ψηφιακή κουλτούρα, τη δημιουργική οικονομία και την κοινωνία, ενώ στο μουσικό σκέλος, ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς της σύγχρονης κλασικής από τις Η.Π.Α, ο Peter Broderick θα μας συστήσει στο δικό του μουσικό σύμπαν.
Λιμάνι Θεσσαλονίκης

Λιμάνι Θεσσαλονίκης

19 Σεπτεμβρίου, η καρδιά του Reworks χτυπά στο κέντρο της πόλης, σε ένα εμβληματικό σημείο της Θεσσαλονίκης, το λιμάνι. Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ, η Προβλήτα 1 γίνεται τόπος συνάντησης για Reworkers από όλο τον κόσμο, την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη, παρουσιάζοντας τον Solomun, ένα από κορυφαία ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής σήμερα, μαζί με ένα σύνολο καλλιτεχνών που αξίζουν την προσοχή μας.
Mylos Complex

Mylos Complex

Ο ιστoρικός πολυχώρος της Θεσσαλονίκης, το σημείο στο οποίο το Reworks στον οποίο γεννήθηκε και παρουσίασε εκατοντάδες καλλιτέχνες, ένα χώρο στον οποίο ωρίμασε και αγαπήθηκε, προσφέροντας αμέτρητες εμπειρίες και συγκινήσεις σε όλους μας. Το συγκρότημα του Μύλου θα επαναφέρει μνήμες από αυτή την πολυετή του πορεία, με 7 σκηνές και την παρουσίαση όλου του φάσματος της σύγχρονης μουσικής. Future Pop, House, Techno, Jazz, Post Rock, Experimental, Ambient και άλλα είδη θα παρουσιαστούν με τη βοήθεια 40 και πλέον καλλιτεχνών, σε δυο νύχτες σε ένα από τα πιο αγαπητά και νοσταλγικά σημεία της πόλης.
MET Hotel

MET Hotel

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η περιπλάνησή μας στη Δυτική περιοχή της Θεσσαλονίκης μας φέρνει στο Met Hotel και το πανέμορφο rooftop με θέα 360 μοιρών στη Θεσσαλονίκη, εκεί όπου το reworks θα ρίξει την αυλαία του με τον καλύτερο τρόπο, χορεύοντας με θέα την πόλη και δίνοντας ραντεβού για το επόμενο.