×

Practical Info

ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Λεωφορείο από / προς το αεροδρόμιο

Νο 01X

Περισσότερες πληροφορίες στο oasth.gr

Πώς θα φτάσετε στους χώρους

Μονή Λαζαριστών

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη 564 30

ME TO AYTOKINHTO ΣAΣ:  Στην οδό Κολοκοτρώνη όπου βρίσκεται η Μονή Λαζαριστών έρχεστε από την οδό Λαγκαδά, μπροστά από την κύρια είσοδο του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά. Από το λιμάνι, μέσω της λεωφόρου Δενδροποτάμου και της οδού Ακριτών. Από τις ανατολικές περιοχές, μέσω της περιφερειακής οδού.

ME TO ΛEΩΦOPEIO: Αρκετά λεωφορεία σταματούν κοντά στη Μονή Λαζαριστών, στην οδό Λαγκαδά (στάση Παύλου Μελά):
18 (Άγιοι Aνάργυροι), 27 (Σταυρούπολη – Πανεπιστήμιο), 38 (N. Eυκαρπία – ΟΣΕ),
56 (Ωραιόκαστρο – ΟΣΕ).
Το λεωφορείο 34 (Άνω Ηλιούπολη – Πλατεία Αριστοτέλους) επίσης σταματάει κοντά.

EΠIΣKEΠTEΣ ME KINHTIKA ΠPOBΛHMATA: Σε όλους τους χώρους της Μονής Λαζαριστών υπάρχει πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες, όπως και οι αντίστοιχες εξυπηρετήσεις.

Παλατάκι / Κυβερνείο

Διέυθυνση: Θεμιστοκλή Σοφούλη 131, Καλαμαριά 551 31

 

ΔΙΑΜΟΝΗ

Η καλύτερη τοποθεσία για τη διαμονή σας κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ είναι στο κέντρο της πόλης. Υπάρχουν πολλές επιλογές και είστε κοντά στους κύριους χώρους του φεστιβάλ με λεωφορείο ή ταξί.

ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Η Θεσσαλονίκη είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα, που βρίσκεται στα βόρεια της χώρας, με μακρόχρονη ιστορία που ξεκινάει από το 315 π.Χ. Πρόκειται για μια ζωντανή παραθαλάσσια πόλη, γεμάτη από ρωμαϊκά, βυζαντινά και οθωμανικά κατάλοιπα καθώς και πιο πρόσφατα μεταβιομηχανικά κτίρια. Ο Σεπτέμβριος είναι ένας από τους πιο πολυσύχναστους μήνες για την πόλη, με υψηλές θερμοκρασίες και πολλά events, όπως η Μπιενάλε Σύγχρονης Τέχνης τηs Θεσσαλονίκης και η Διεθνής Έκθεση.

Το REWORKS αποτελεί την ιδανική αφορμή για να ανακαλύψετε κάθε πλευρά της Θεσσαλονίκης, από τα γραφικά σοκάκια της παλιάς πόλης μέχρι το πολυσύχναστο και ζωντανό κέντρο της και προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για διακοπές, με τη χερσόνησο της Χαλκιδικής, το Άγιο Όρος, τον Όλυμπο και άλλες ενδιαφέρουσες τοποθεσίες σε κοντινή απόσταση.

Venues

Κυβερνείο / Παλατάκι

Κυβερνείο / Παλατάκι

To Reworks Festival για πρώτη φορά στην πορεία του θα διεξαχθεί την τρίτη και τέταρτη ημέρα του, σε έναν ιστορικό χώρο. Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι στις 25 & 26 Σεπτεμβρίου το Κυβερνείο ή Βασιλικό Παλάτι (Παλατάκι) , θα είναι ο χώρος όπου το reworks θα παρουσιάσει το περιεχόμενο του. Το επιβλητικό διώροφο νεοκλασικό κτίσμα, γεμάτο ιστορία, θα ζωντανέψει ξανά, γεμίζοντας με ήχους και εικόνες στον πανέμορφο ανοικτό περιβάλλοντα χώρο του. Θα είναι η πρώτη φορά στην πλούσια ιστορία του χώρου όπου θα πραγματοποιηθούν δράσεις σύγχρονης μουσικής και οπτικοακουστικών τεχνών. Το Κυβερνείο δεσπόζει ακριβώς πάνω στο ακρωτήρι του Μικρού Καραμπουρνού ή Μικρού Εμβόλου στον κόλπο του Θερμαϊκού. Ένα σημείο-παρατηρητήριο, καθώς όποιος το επισκέπτεται και έχει την τύχη να μπει εντός του, μπορεί να παρατηρήσει από τις μεγάλες βεράντες του ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη, έχοντας από την μία πλευρά τον Θερμαϊκό και από την άλλη τις κορυφογραμμές των Πιερίων και του Ολύμπου.