×

Ελευθερία Καρυπίδη

Chair & Education Fashion Revolution

Βαθιά ευαισθητοποιημένη σε θέματα ηθικών αξιών και του συνειδητού τρόπου ζωής, η Ελευθερία είναι υποστηρίκτρια ενός πιο ηθικού και βιώσιμου κόσμου. Αποφασισμένη να συμβάλλει σε μία θετική αλλαγή του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων της μόδας και καταναλωτικών αγαθών, αγωνίζεται να μετατρέψει τις καταναλωτικές μας συμπεριφορές σε ποιό συνειδητές και βιώσιμες. Κατέχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ Deree, The American College of Greece και μεταπτυχιακό Εφαρμοσμένη Ψυχολογία στην Μόδα London College of Fashion, University of the Arts London.

Τα τελευταία χρόνια έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες στο Λονδίνο ως ερευνήτρια καταναλωτικής συμπεριφοράς στους τομείς της βιώσιμης μόδας και καταναλωτικών αγαθών. Έχει εργαστεί στην έρευνα ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων “φορετής” τεχνολογίας – wearable technology σε συνεργασία με το Cambridge Judge Business School, αλλά και στο μαρκετινγκ και την ανάπτυξη fashion startup επιχειρήσεων με έδρα το Λονδίνο. Εδώ και δύο χρόνια έχει ιδρύσει το SENSES ID, μία καινοτόμα startup που εφαρμόζει την επιστήμη της Ψυχολογίας στο σχεδιασμό του εσωτερικού χώρου με απώτερο σκοπό να δημιουργήσει πιο “υγιείς” χώρους.

H αγάπη της για τον άνθρωπο και την προσωπική ανάπτυξη την οδήγησε πρόσφατα να σπουδάσει και να εκπαιδευτεί ως πιστοποιημένη Coach από τον διεθνή οργανισμό Association for Coaching.